moasmexico

OCH PRECIS SOM VANLIGT SÅHÄR PÅ ONSDAGAR SÅ ÄR DET VARANNAN DAMERNAS!

Ligger sjuk

Publicerad 2009-08-31 13:23:52 i Allmänt,

Vaknade imorse och trodde att jag inte sovit mer än fem minuter. Mådde illa och hade huvudvärk. De andra hade lite ont i magen så frågan är om det inte kan vart nått lurt med kycklingen vi åt igår. Struntade i skolan iaf och gick och la mig igen. Sov som en stock och drömmde den ena konstiga drömmen efter den andra. Ena stunden hade jag en två årig dotter som hette Alice och sen satte jag nått ultimatum till nån rockstjärna om att han kunde bo hos mig om han slutade med drogerna... Vaknade rätt utsövd iaf och har fått i mig frukost. Sitter med jordens tråkigaste matte men vet inte hur mycket som går in i mitt dimmiga huvud... blä...

Redigt slitet..

Publicerad 2009-08-30 14:13:43 i Allmänt,


Att man haft nolle-p visade sig ha satt sina spår. Erfarade jag tidigt imorse när jag gick och la mig. Nolle-p slutade i onsdags och jag tyckte att vaddå? Bara att lägga in Skogsröjet till schemat och åkte glad i hågen ut till Rejmyre (för de som inte vet är Rejmyre = håla med drägg i) kl 9 igår fm.
Jag jobbade med Tessan och var scenvakt och skötte säkerhet i diket. Övade lyfttekniker och sånt och sen drog det igång. Stod de första sju timmarna med solen rakt i ansiktet... röd än idag... jätteröd... typ tomat... kanske.
Sen började det bli lite kul när trycket började komma framåt kvällen och man fick börja jobba lite och inte bara övervaka. Blev dock bara ett lyft för mig men vi var många som hjälptes åt där på fronten ;)

Eftersom Rejmyre och hålorna runt omkring är kända för sina drägg kan jag ju berätta att ALLA var där igår.. ALLA! Jag har aldrig sett så många missklädda rumpor, buffaloskor, färgglatt hår och sånt på länge. De flesta skulle jag vilja säga gick inte runt i kläder.. de hade liksom saker på sig men inte ursprungligen kläder... läckert emos, läckert! :) Men de var glada i hågen allihopa och lika fulla (=för fulla) vare sig de var 13 eller 60. Vad kallar men det? Gemenskap? I vilket fall var det trevligt festivalfolk som var rätt lätta att ha ett göra med så det skedde väl inga större incidenter.

Är helt mållös över hur folk tog hand om sina barn där. 5 åringar drack energidrycker och stod vid högtalare utan hörselskydd. Flickan jag lyfte ur publiken var typ 6 år. Hennes mamma och storasyster (typ åtta) och hon stod längst fram på Heat... smart. Heat är ju inte ens bra.. men de är ju rätt familjära sen mf. och det var rätt lätt att beräkna att det skulle bli trångt... Men självklart drar hon med sina små barn så de stod längst fram bland massa fulla vuxna. Idiot! Försökte säga till henne att det inte var en bra idé och att det kommer bli trångt. Men likförbannat står hon kvar och likförbannat fick vi lyfta över ungarna efter halva konserten. Vi stod ett gäng och sa att vi kommer bli jävligt bra på att förbjuda våra kommande barn från att göra saker. Inte nog med det stod det två tioåringar längst fram både på Heat och på Lillasyster. Också några man fick ta ansvar för eftersom deras föräldrar tydligen inte gjorde det. Föräldrar är bäst men vissa föräldrar borde nog inte vara föräldrar alls.

Men på tal om Lillasyster var det jävla kul att träffa dem igen även om det vart kort. Det var två år sen sist men Paolo kände igen mig direkt och de kom och lyfte mig ett varv :) Goa grabbar från Göteborg! Vart tyvärr efterfest år olika håll... även geografiskt :) men de tar vi igen nästa gång! De gav iaf en grym konsert som avslutade hela festivalen. De bjöd upp andra band och vänner på scen och de var nog en 30 st allt som allt. Sen vart det hits, svett och kramar till hela publiken. Grym avslutning!

Vi kom till vår övernattningavilla vid 04.00 och då tog den riktiga festen vid... jag somna fem (skulle köra hem tidigt) nykter men de andra gick nog och la sig strax innan jag gick upp. Bra det, det verkar ha spårat ur där strax efter jag natta. Nån försökte bära ner Päras tältsäng innehållandes Pära ner för en spiraltrappa... de tappa den.. Pära vaknade av att han ramlade nerför trappan... andra gången ham vaknade var det i bastun... Jag var glatt obesvärad i min sovsäck i andra delen av huset :)

Men för att göra lång historia kort kan man säga att Röjet är en klass för sig, lantstämmning och mycket hårdrock! Kom hem en... fin... kamouflagetröja, med stort crew-tryck på, rikare. Den får nog en alldeles speciale place i stallgarderoben :) hehe

Bra att ha!

Publicerad 2009-08-28 18:59:02 i Allmänt,


Nu har jag köpt massa saker som är bra att ha!

Salladsskål, salladsbestick, decilitermått, smörknivar, pepperkaksformar(igelkott, älg, ekorre, björn, räv och snigel), hjärtformad ungnsform med avtagbara kanter och en pizzaskärare!

Woohoo redo för min nya lägenhet!

Vad händer på Hogwarts?

Publicerad 2009-08-28 15:27:43 i Allmänt,


Efter ca två veckor här på skolan börjar man komma in i tempot lite... eller iaf slutar hoppas att tempot ska lugna ner sig.. Skolan börjar mer och mer likna typ Hogwarts för att vara så nördig att jämföra med något från Harry Potter... men... så här är det:

Skolan består av flera hus med oändliga labyrinter och förvirrande källargångar. Skulle inte bli förvånad om jag kom på trapporna att byta rikting eller tavlorna börja prata. Skulle man gå vilse kan man ju alltid gå på random walk... följ bara skyltarna random walk... kanske träffar man på skolans orm. Har hört att de har än men vet inte vad man ska förvänta sig. Mjölksnok på 70 cm eller monster på 7 meter?...

På lektionerna är proffesorerna och lärarna så insatta och upptagna av sina respektive ämnen att man inte förstår någonting av deras insatta resonemang... de kan inte ens tänka på sån lågenerginivå att de ens förstår vad det är vi inte förstår eftersom det är självklart i det stora hela... 

Växthuset är det bästa! Det är upp till taket fyllt av ormbunkeliknanade växter och annat grönt. Kan tänka mig att vi kommer stå där inne om nått år och mata köttätande växter med flugor, nån får fingret avfrätt av nått växtgift och nån blir attackerad av taggar från nån taggskjutande kaktus... Sen när man går hem om natten då det är mörkt är det världens varmaste ljus därinne, hur fint som helst.

Sen finns ju orginalen, nördarna och vi övriga blivande biologinördarna. Alla sitter och verkligen kämpar mellan föreläsningarna för att få ut vad den innan kan ha gått ut på. SKa bli så skönt när matten och kemin är färdigläst så att det bara är biologi kvar...

Vi klarade det!

Publicerad 2009-08-23 20:56:24 i Allmänt,

Gårdagens uppvisningar gick från 2 st till tre. Vi var ett trött gäng som kämpade på bra. Jag och Alberto visade upp vår koreografi för första gången. Gick såhär:

Första gången: Ramla en gång men klarade volten felfritt! Lite nervös! :)
Andra gången: Klarade det vi missade gången innan men landade med en duns på klackarna efter volten. Tror smällen hördes hela vägen till Skäggetorp...
Tredje gången: Den bästa! Vi satte det ganska bra och vi var lugnare då. Kanske att vara hur trött som helst var ett lyckat koncept! Är iaf nöjd och det är det viktigaste! :)

Mamma och pappa var där och kollade. Första gången dom såg mig dansa. Kan ju säga att man var mer nervös för att de var där än att jag skulle vara upp och ner. Men de verkade tycka det var bra! Men det är också deras lott som föräldrar att tycka det! Var stolta mina päron, var stolta! ;)

Sen firade jag att jag överlevt med Mankan och Co på Scandiateaterna! Blev Ramonescovers, öl och en förskräcklig huvudvärk idag... Men kvällen var fin!

Gjort nån imponerad!

Publicerad 2009-08-21 23:35:51 i Allmänt,

Idag lyckades jag imponera på mina kära pluggkumpaner + faddrar! Jag knopade ihop en ballongblomma och en ballonghatt och fick applåder som måste hörts ända till Skäggetorp! Lite nöjd!

Lyckades dock ha söder den urusla cykelpumpen som jag tog med hemifrån... den hade sönder mina ballonger så det var rätt åt den... Men en tjej hade en cykelpump i väskan så jag fick låna den. Problemet var att det inte gick att sätta ballongen runt mynningen. Hur gör man då tänker ni nog. Jo Jesper hade sugrör med sig så vi tog ett sånt och klippte kort. Sen stoppa vi in ena kanten i hålet på pumpen, andra kanten trädde vi ballongen på. Sen pumpa Jesper för glatta livet och jag höll i ballongen. Hallå, går vi på tekniska högskolan eller? :)

Mentalskjortor och Labbrockar

Publicerad 2009-08-20 17:22:31 i Allmänt,

Håller för tillfället på och förvandlar ett lucianattlinne till en mentalsjukhusrock... Gick snett... eller rättare sagt. Jag klippte snett, jättesnett! På ena sidan är det en mentalrock och på andra sidan en misslyckad kort klänning. Hejja, behöver den på lör. Har uppvisning på salsan då och kan ni gissa.. jag ska vara terminatorbruden... i lacktights under min mentalrock som åker efter första snurren :P Haha kommer gå sisådär. Har bara övat ca 6-7 gånger och hmm hur landar man från en volt?... Det går liksom ibland men inte tillräckligt ofta för att vara bra ändå! Är nervös... lite iaf :) Men men, räknar inte med för mkt folk så det ska nog bli ok iaf! :)

Skolgången min rullar på med eller utan mig... en labbrock ska införskaffas och det är jag mäkta glad över. En egen labbrock! Hoppas jag får massa kemikaliefläckar på den så att jag efter några år kan säga.. hehe ja den här brungula fläcken, den fick jag när jag råkade hälla vatten i svavelsyra och då vart det galet! Å andra sidan har jag nog inte mkt till labbrock kvar om jag får svavelsyra över den. Men ni fattar principen!  Egna skyddsbrillor blir det också, ska ha kvar dem förevigt! :)

Nu är det ut till Peppe som gäller och sen blir det kanske lite matte... polynomdivision utan miniräknare... vem kom på den smörjan? :P Eller så drar jag in till stan och träffar Alexandra och de för att kolla in augustifesten som är i full fart!

Evigheten är lååång!

Publicerad 2009-08-19 15:34:01 i Allmänt,

Älskar när lärare börjar med superbasic så man känner att - visst satan, jag kan ju redan det här, fan vad jag är bra!

Vad värre är att de efter tio minuter säger - För att härleda till matte E så... eller just det, det fick jag inte... öhh iaf... titta och försök förstå.

Så då har vi räknat med evigheten, nytt för oss. Tydligen nytt för de som läst matte E med. Och boken är på engelska, fackspråk! Grattis säger jag bara! Jag som inte är en mattemänniska... vem ska hjälpa mig? Hur ska det gå? Visserligen ska vi bara ha matte i typ 6 veckor men när ingen fattar vad som står i boken och vad de vill ha ut så kommer det ju bli superkul att ha tenta på det!!! Nej!!!

Men men kemin känns isf bättre... än så länge... även om boken liksom den är 1000 sidor fackengelska!

Bästaste Ponnyn!

Publicerad 2009-08-16 23:24:07 i Allmänt,

Fick löshoppas lite idag!

Hoppade studs galoppsprång 1.25 :) Han var duktig!

När man var så duktig fick man många pussar och kramar av nöjda matte! <3

Vuxen?

Publicerad 2009-08-16 23:22:15 i Allmänt,

Den slutgiltiga domen kom igår. Kusin Albin sa att jag var vuxen... Vuxen? Trodde det var många år kvar till dess. Jaha... vad krävs av en sån då?

- Ansvarsfull : check (efter alla år med häst bör man ju kunna ta lite ansvar)
- Klok : Har jag hört kommer med åren... Några år till så..
- Tänka först, göra sen : Hjälp... hur ska det gå för mej...
- Ekonomisk : Javisst, sålänge det inte gäller saker till Peppe förstås..
- Körkort : Check
- Kan laga mat : Världens bästa kock! Vem vill ha kålpudding?
- Tänka realistiskt : Nee jag har väl inte dött än va? :)

Jaee lite vuxen är man kanske. Lite sisådär iaf...  

Uppsplittring!

Publicerad 2009-08-16 12:16:02 i Allmänt,

Jaha så nu har vi kommit till den dagen då man inser att alla åker åt olika håll... Jag till Linköping (visserligen inte långt), Alex med, Jojjo till Lund, Ida flyttar till Stockholm idag, Lotta bor ju i Oslo och Emma drar jorden runt.

En bra grej är iaf att min kusse flyttat till Stockholm från Åre så det blir närmre till henne! Wiie!

Men jag är nöjd med min nya klass, de verkar jättegoa allihopa. Nya vänner är ju bra det med, men gamla vänner är liksom som mammas pannkakor. Inget slår mammas pannkakor! Ska bli kul att se vad det blir av alla om några år :)

Skola imorn

Publicerad 2009-08-12 20:39:14 i Allmänt,

Då ska man alltså börja studera... vem vet, det kanske blir nått stort av mej.. ne ursch direkt större vill jag inte bli och jag ska va där kvart i åtta.. på morgonen. Vem retas???

Jag har en lägenhet!!!

Publicerad 2009-08-11 10:48:33 i Allmänt,

Den är min! Min! Min! :) Och jag älskar den!!!

Var och skrev på kontrakt idag. Flyttar in 1/11. Högt till tak! Stor hall, stort kök och stort vardagsrum. Vänta bara tills jag fått inreda det som jag vill!!!

Jag kan ha sleepovers i hallen!!! :D

Jag har målat fönsterfoder!

Publicerad 2009-08-10 22:02:02 i Allmänt,

Heldag ute i Krokek vankades idag med målarfärg, glad unge och en syster som inte kan köra bil ;)

Fick höra när vi kom ut att sis skulle ta stora ytor och jag finliret... antingen betyder det att jag är bättre (vilket jag bestämt tror) eller så vet de att småsyskon ska man köra med. Det blev iaf många fönsterfoder för min del och två dörrar. Tycker själv jag att jag var en riktig fena på det och syrran märkte vi har en dold talang... gräsklippning! Hon var grym! Kuta omkring med det vrålande monstret överallt.. i snåren.. i busken.. över en kullersten och slutligen in i brännässlorna! Men det blidde så fint så :)


Märta in action!


Världens gulligaste barn när jag matat honom... han hade så mycket potatismos i ansiktet och på hela armarna så Märta tog över


Det gick kanske smidigare när Märta matade men jag tror det var roligare att bli matad av mig och få kladda med maten :)


Världens gladaste barn


Väldigt ivrig på att lära sig krypa och gå. Laban, din tid kommer. Njut att att åka vagn så länge du kan för det blir det inget av när du blir stor :)

Så skönt på landet!

Publicerad 2009-08-09 22:21:33 i Allmänt,

Igår var en landetdag, hela dagen. Först var jag ute hos p som vilat två dagar och red en runda i skogen med honom.

Vackert som i en saga


On the road again


Happy driver


Långhårigt skrutt


Är man snäll får man äpplen av lilla Milly

Sen bar det av till Emmas land med tjejerna och goa glada halmstagrabbs! Nattbad stod högst på tapeten, 5-kamp likaså och alla hade på något sätt blivit märkta från gårdagen. Själv är jag full av blåmärken från flotteskriget men roligast var nog att en åkte hem med en scaring på magen made by me... Ett M... Zorro hade sitt märke, jag har mitt! Hehe ne... jag bara fyllde ut ett väldigt rött märke min nagel råkade åstadkomma så att det vart ett M. Det läker nog en vacker dag Fidde :) Tyckte annars att det vart rätt snyggt, jag blev nöjd med min kreation.

Det var iaf toppen med lite natur och bad och relaxing!

Dåligt humör

Publicerad 2009-08-08 17:34:46 i Allmänt,

Det är få saker som får mig på så dåligt humör som stress, rastlöshet och känslan av att man inte vet vad man ger sig in på...

Har kommit in på min linje men är det bäst att utbilda sig nu? eller skulle jag väntat några år? Jag vill ju resa lite men tråkigt att göra det själv, ingen vill resa dit jag vill och jag vill inte lägga massa pengar på att åka nånstans dit jag inte riktigt vill åka. Egentligen kan det ju vara bra att leva lite fattigt studentliv när man är ung för sen vill man nog ha mer i livet och behöver mer pengar. Eller jag vet inte... men jag vet att jag vill bli biolog så jag följer det jag vet just nu. Men jag är rätt oroligt iaf... ursch att det ska vara så kämpigt med val och kval!!! Jag med min på snudd mot extrema beslutsångest!

Jag kan ju inte ens välja färg på ett decilitermått!!! Jag skulle behöva nån som pekade lite åt mig :) Typ Oranget decilitermått hjärtat! Det blir bra, andas! Haha nee riktigt så illa är det nog inte men jag sitter här och är lite velig.

Men man kan ju alltid ta ett sabbatsår, eller läsa en del av utbildningen utomlands. Jag är lite sugen på tre mån i England. Eller ännu hellre skottland. Wales är fint men lite öde kanske, men mycket vackert. Irland har jag aldrig varit på men har hört att det regnar mkt. Fast å andra sidan borde det väl regna lika mkt i Skottland kan tyckas. Irland har inga ormar och det är ju ett plus, men regnet väger nog tyngst... Men då skulle man ju få användning av regnställstältet jag fick av pappa! Det är knalloranget och blått med en halvmeter lång sylvester i orange :D Den tål nog ett helt monsunregn skulle jag tro!

Dålig idé

Publicerad 2009-08-08 13:20:14 i Allmänt,

Om nån kommer fram och inleder samtalet med att han varit inlagd tre gånger och är väldigt  självmordsbenägen bör man INTE ta emot drinken han vill bjuda på... eller hur xxxxx? ;)

Heldag i Krokek!

Publicerad 2009-08-08 11:51:02 i Allmänt,

Igår var syrran och jag hos Rebecka och Jonas och målade deras garage... och det gick utan några större missöden... tro det eller ej! Vi vart inte ens osams! Kan ha varit för att vi stod på olika sidor om garaget. Det tog bara fyra timmar faktiskt och både jag och syrran är alldeles brända på ryggarna. Sen lekte jag med Laban medan Märta och Rebecka plockade hallon. Laban är en störtbra polare :) Alltid glad och lättroad! Äntligen nån mer än jag som tycker pruttljud är roliga...



Såhär roligt är det att hänga med oss! ... jag målade visst inte Bara på garaget...




Nån badkruka fanns inte här. Att plaska och vara i vattnet är ju hur kul som helst!



Glad flytis!

Sista dagen på jobbet!

Publicerad 2009-08-06 22:03:26 i Allmänt,

Så idag var min sista dag ute på Vildmarkshotellet och på höghöjdsbanan. Maddi och jag var radarparet... ett trött sådant. Stackars Maddi har tre dagar till framför sig nu. Slitit! Men men som de busfrön vi är har vi varit riktigt busiga idag. För ett par veckor sen började busen rulla in mellan kvällsgruppen och morgongruppen. Det har varit delfiner och pärlor som ramlar ut ur skåp när man öppnar... kläder fyllda med ballonger... Djuren krympte i tvätten? ;) och massa mer. Inget är vart det ska och även i de lugnaste vatten väntar faran... och den ska man tydligen se i vitögat!

Vi bytte ut att det stod välkommen mot "Moa & Maddis lekpalats" :) Sen råkade det stå en "legomur" innanför dörren när kvällens kumpaner kom ner...? Hur hände det?

Det var ju iaf en glad mur...

Sen när de öppnar sin bil ikväll och ska åka hem så har vi hjälpt dem att blåsa ballonger till imorgon... De ligger i bilen... runt ratt, växelspak, handbroms, backspegel osv... vi tycker det är viktigt att hjälpas åt vi på Ag! ;)


Här sitter Maddi och glassar i solen! Tuff pirat är hon med! Det har varit tre fina dagar, Tack! :)

Och innan vi gick fick vi se en riktig vildkattspuss, på riktigt..

Hör ni hur det smackar? :)

Man är inte barnsligare än man umgås!

ohoy matroser!

Publicerad 2009-08-05 22:24:33 i Allmänt,

Ännu en dag i sjömansoutfit i vildmarkshotellets lekrum. Målade massa söta barn. En som blev spindelmannen ropade när han fick se sig i spegeln: - Jag ÄR spindelmannen! Han var hur söt som helst :) Maddi och jag var trötta idag, från början till slut, men vi har ju tur att vi har varandra att gnälla till :) Efter några koppar te och en överlägsen seger över datorn på Buzz Jr (Monster Rumble, hur kul som helst!) bar det av till parken och fyra timmars trädklättring. Alla var duktiga och ingen gjorde livet vidare jobbigt för oss, tack och lov så sega som vi var!

Blidde ingen koll på lägenheten idag, tar den imorn istället. Så nervös... allt låter så bra om den så jag nästan vill säga att jag vill ha den innan jag kollat på den. Men så kan man kanske inte göra... sen får jag hoppas att tjejen framför mig inte vill ha den. Är den så bra som den verkar så vill hon nog det tyvärr. Egentligen är den lite dyr för mig men jag får se till att klara det ändå! Om jag får den...

Tränade för Carro nyss. P-son fick tummen upp av både mig och Carro. Han hittar sig bättre och bättre på kandaret och trivs jättebra med det :) Han jobbar på mer än jag ber honom om och vi var jätteimponerade både jag och Carro. Way to go, Peppe plutt!

Bebisnojja!!!

Publicerad 2009-08-04 23:00:45 i Allmänt,



Vad ska man säga? Världens sötaste!!! :) Ska kanske måla hans mammas och pappas garage på fre och då får jag gosa med honom hur mycket jag vill! Det är bäst att ha en bebis så, då får de tillbaka han när han inte är glad längre. Men Laban är alltid glad! Han är inte bara bra när han sover, han är en sån bebis som är bra jämt! En sån ska jag också ha om kanske hmm... 8 år? 10? Ja.. när jag fått min prins charming på en vit springare.. :)

Hemma med te :)

Publicerad 2009-08-04 22:13:50 i Allmänt,

Äntligen hemma... och nyduschad :) Så skönt! Sitter och dricker te och lyssnar på The killers - Ruby, don't take your love to town och - Leave the Bourbon on the shelf. Helt underbara :)

Det har varit en lång dag idag men jag och Maddi har haft det roligt ändå. Har två jobbdagar till nu, känns skönt att få in lite pengar nu när man ska börja plugga och allt. Lär behövas. Och imorn blir dagen fullproppad :) Åker hemifrån halv 7, kommer till stan kl 18 och sen ska jag kolla på en lägenhet :) Den ligger jättebra men det är en tjej före mig i kön så får hoppas hon inte vill ha den... men det lär hon nog vilja. Den ligger perfekt! Sen kl 20 ska jag träna för Carro på lilla stjärnan.

Haha mina lår dööör snart... De börjar bli överansträngda... sätter jag mig på huk kommer jag inte upp igen!!! Det är illa! :) Det hjälper nog inte heller att träna mer men med lite hästlinement går allt :)

Jag hörde en jättesöt sak i banan häromdagen. Get var en 6 årig pojke som ropade upp till sin mamma som klättrade på 10 m och var väldigt nervös -: Mamma, nu har du två val. Antingen lägger du av eller så går du nu! Haha hur söt som helst, lät verkligen som något hon sagt till honom. Bra grabben! Payback time! ;)

Working 7- 18

Publicerad 2009-08-04 06:23:24 i Allmänt,

Har just ätit frukost. Ska åka snart. Börjar vakna till. Har nästan sovit inatt trots att jag var rädd att försova mig. God morgon världen!

Sådär, då har man varit duktig

Publicerad 2009-08-03 14:51:24 i Allmänt,

Idag har varit en väldigt effektiv dag. Imorse följde jag med mamma och lämna bilen i svärtinge. Sen åkte vi till en handelsträdgård och köpte ägg och grönsaker, jag fick en fin kruka! Nöjda och glada åkte vi hemmåt och åt frukost.

Sen bar det av till stan med jojjo och där införskaffades en jumpsuit/byxdress, en tröja och en klänning man kan ha på studentsittningar. Haha byxdressen kosta 50 kr så den blev ett måste men... när ska jag ha den? :D söt är den iaf!

Sen var jag och skrev in mig som bostadssökande hos Prifö och ska ringa en tjej och kolla på hennes lägenhet. Den ligger så bra till så jag håller tummarna!!!

Tanken var att jag skulle åka till stallet nu men ska troligtvis dansa från 5 till 9 så idag får skruttet vila. Han var så duktig och hoppade fint igår, lite sugen på en hoppkurs framöver? Skulle va nice med lite terrängträning med! Har varit sugen hela sommaren men jag är ganska dålig på att få saker att bli av tyvärr.

Tror jag ska anmäla mig till nått bums! :)

Om

Min profilbild

Moa

Nu har jag fått för mig att åka till Mexico i fem månader och studera spindelapor!! Det är en del av mitt masterarbete i biologi som jag kommer att göra i Mexico och under tiden kommer jag att ha den här bloggen så att ni, kära vänner, och ni andra kan följa vad jag gör och tar mig för! Jag är astaggad och hoppas på att hålla kontakten med er från andra sidan atlanten!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela