moasmexico

OCH PRECIS SOM VANLIGT SÅHÄR PÅ ONSDAGAR SÅ ÄR DET VARANNAN DAMERNAS!

Nyårsafton!

Publicerad 2009-12-31 14:43:16 i Allmänt,

Nyårsmorgon började nu.. kl halv tre på dan. Vakna i syrrans säng hemma med huvudvärk och inga som helst planer på att gå upp fram till nu.


Jojjo ska ju hem på tre rätters middag till mej ikväll och detta är nyårsmenyn:

Till förrätt serveras kokta rödbetor med getost och honungskanderade valnötter på en bädd av ruccola.

Varmrätten består av flygande Jakob

Till efterrätt är vi vuxna nog att äta ost och kex, jag lyckades få in lite fikonmarmelad med, godare så. Vindruvor och mer godis än vi kan äta upp! :D

En lugn och lagom kväll. Ska kolla på fyrverkerierna från min balkong... om den håller, lär märka det kanske...

Massa pussar kramar och snus i nacken! GOTT NYTT ÅR!

Hej igen!

Publicerad 2009-12-31 00:51:14 i Allmänt,

Otroligt vad tiden går. Jag som glömt att min lilla blogg fanns. Hej Jocke, nu skriver jag igen :)

Terminen har varit så lång och intensiv att helt gått in i min egen lilla värld = plugg, häst, sova, äta och skita på repeat.
Men nu har julhelgen gått och jag har klivit ut ur min bubbla... håller på att bli förkyld. Fan, så fort man slappnar av så åker man på nått. Sicket skit! Men jag är glad ändå :D

Imorgon ska jag och Jojjo äta julmiddag. Ingen av oss kände för nått störra festligt. Båda är trötta och stakars Jojjo har tenta efter nyår... tur att den handlar om nått intressant iaf. Blä för att sitta över julen. Fattar inte att skolan planerar så, borde bara va omtentor efter jul... men men. Mysmiddag ska det bli!

Jojjo och Jonas var över på förmiddagsfika idag :) kul att träffa dem tillsammans, bara Christian som saknades!! Kom hem till oss bubben!!! NU!!! ;) Jag hade gjort så fina cupcakes med frosting och smarties :D Och pepparkakor med kristyr, det är ju underskattat roligt att baka! Färgglatt ska det vara! Man äter mest med ögonen!

Nu är det bedtime, ska läsa lite cellbiologi åt Jojjo så jag kan förhöra henne imorn! Puss

Om

Min profilbild

Moa

Nu har jag fått för mig att åka till Mexico i fem månader och studera spindelapor!! Det är en del av mitt masterarbete i biologi som jag kommer att göra i Mexico och under tiden kommer jag att ha den här bloggen så att ni, kära vänner, och ni andra kan följa vad jag gör och tar mig för! Jag är astaggad och hoppas på att hålla kontakten med er från andra sidan atlanten!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela