moasmexico

OCH PRECIS SOM VANLIGT SÅHÄR PÅ ONSDAGAR SÅ ÄR DET VARANNAN DAMERNAS!

Norway here I come!

Publicerad 2009-06-29 10:42:59 i Allmänt,

Hmm borde packa, åker om några timmar och borde absolut sluta äta upp mitt resgodis!!!

14.33 går tåget från station och jag måste stanna till vid Forex och växla till mig lite norska kronor. Mitt kort ska funka där men känns ju bäst att ha lite i handen iaf. Det är ett byte, i Katrineholm, sen raka vägen så förhoppningsvis ska jag väl komma dit utan för många misstagliga avstickare... Blir upprepade gånger påmind om när jag skulle åka tåg till Åre men gick av i Östersund... Och när jag skulle flyga hem från Tyskland och ställde mig i gaten till Piza.... Oopsi!!!

Men men jag tycker själv att jag är en ganska avslappnad resenär och jag kommer ju alltid fram tillslut! Än så länge har jag ju faktiskt kommit fram tillslut...

Sen möter Jojjo mig på tågstationen i Norge 20.41! Det ska bli så kul att se henne igen och vi kommer ha så grymt roligt hon och jag! Längtar!

Men nu ska jag försöka packa färdigt... har väldigt mkt skor och sprit nerpackat än så länge... hmm kanske ska slänga ner lite underkläder också... vi får se vad som får plats!

Vackert väder!

Publicerad 2009-06-28 22:42:17 i Allmänt,

Vilken vacker kväll! Det blev en mysig fika med Jocke och Ida kom med sen. Vi satt på Fräcka Frökens uteservering i linne och det var precis lagom varmt. Nu känns det att det är sommar på riktigt. Vi får la hoppas att den håller i sig men jag har av erfarenhet inte vågat ha för stora förhoppningar på vår kära svenska sommar...

Jocke och Ida posar så fint och snällt!

Sen när Jocke gick vart jag och Ida inspanade av grabbarna vid bordet bredvid. Roligt tyckte jag men ändå lite skönt sen när de gick så man kunde skratta åt det. Gick och köpte resgodis med. Äter nästan aldrig godis men ska sitta på tåg till Oslo imorn i typ 6 timmar så då får man äta godis, det är helt klart godkännt. Blä, ska bli hur kul som helst i Oslo men resan dit. Själv på ett tåg utan bokad sittplats... var lite hmm ekonomisk tyckte jag och tänkte att jag får väl sitta på väskan men nu är det inte lika lockande längre.

Men men nu väntar några timmars panikpackande då jag inte ens börjat lägga fram vad jag ska ha med mig...

AJ! AJ! AJ!

Publicerad 2009-06-28 15:10:55 i Allmänt,

Igår bar det av hem till Cicci och där var det båda gamla och nya ansikten.

Ida i sin jättefina nya sommarklänning, ser ut som tagen ur Idas sommarvisa :) Resultat från en mycket givande shoppingrunda!

Lite Hansons och mullimull (som jag lovat mig själv att låta bli) på det och det kan inte bli annat än lyckat!

Fulla i hattarna trulsade vi in på Hugo där det blodiga infernot tog sin början..... (Babahh)

Jag blev trampad på tån!!!

Det blödde, sen att det inte gjorde vidare ont är en värdslig sak, det blödde och det är en spricka genom halva nageln! Och jag cyklade hem, det är typ 6 km! Barfota! Med mina väldigt fina skor inklämda på pakethållaren! (tack Ida, jag fick iaf med mig båda skorna hem)

Fick iaf mammas medlidande idag och hon gjorde ett fotbad åt mig

Så hamnade man här!

Publicerad 2009-06-27 20:23:36 i Allmänt,

Så då har jag ju självklart också skaffat blogg och precis som alla andra lär det ju va de nämast sörjande som läser den!
Men men det kan ju vara kul ändå! Har iaf varit på väldens bästa shoppingrunda med Ida idag. För en gångs skull hittade man saker man både ville ha och som man till och med behövde. Sen när händer sånt? Man hittar ju aldrig det man vill ha och stressköper något halvbra som man drar sig för att använda iaf. Men idag var det annorlunda. Blev svarta shorts och jeansshorts, 2 t-shirts, ett par vita supersköna skor och örhängen på rea. Super!

Laddar inför Norge på Måndag, ska hämta hem min älskade Johanna som varit ifrån mig allt för länge nu. Men innan vi åker hem hinner vi med nästan en hel veckas sommarliv i Oslo. Ahh semester! Från mitt tillfälligt arbetslösa liv vill säga...

Har varit sommrig hela veckan faktiskt. Badat och solat med Ida och Alexandra, strosat i Västervik med systeryster och pappa och bara ridit i skogen och hoppat på min lilla häst. Kan livet vara skönare?

Jag och sis strosade och pappa jobbade, fair deal tyckte jag!

Blir grillat nu med fam och sen bär det av in till Ida och Cicci för en sommarklädd helkväll!!!

Om

Min profilbild

Moa

Nu har jag fått för mig att åka till Mexico i fem månader och studera spindelapor!! Det är en del av mitt masterarbete i biologi som jag kommer att göra i Mexico och under tiden kommer jag att ha den här bloggen så att ni, kära vänner, och ni andra kan följa vad jag gör och tar mig för! Jag är astaggad och hoppas på att hålla kontakten med er från andra sidan atlanten!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela